Мени

Претрага
Анкета

Како Вам се допада нови изглед школског сајта ?

Веома ми се допада
Просечан изглед
Не допада ми се, треба га мењати


Резултати

Банери

Календар

Октобар 2021
НЕДПОНУТСРЕЧЕТ ПЕТСУБ
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31


Редакција школског сајта

Александар Савић
проф. техничког образовања


Драгана Обрадовић
мастер проф. разредне наставе
Стручна усавршавања наставника

СТРУЧНА УСАВРШАВАЊА НАСТАВНИКА


XXXIV ЗИМСКИ СУСРЕТИ УЧИТЕЉА
 
      У Основној школи „Вук Караџић“ у Смедеревској Паланци одржани су 34. Зимски сусрети учитеља Србије. Десета година је од како их организује Друштво учитеља Смедеревске Паланке.Осморо наставика наше школе је учествовало на сусретима.


 
КАКО РЕШАВАТИ ПРОБЛЕМЕ СА ДИСЦИПЛИНОМ И УПРАВЉАТИ РАЗРЕДОМ

       Седморо наставника наше школе присуствовало је дводневном семинару (08.-09. децембра 2017. године), у Основној школи ,,Коста Ђукић" у Младеновцу, на тему ,,Како решавати проблеме са дисциплином и управљати разредом". Семинару су присуствовали наставници из три основне школе наше општине. Кроз два дана стручног усавршавања наставници су разменили искуства везана за тему и начине решавања истих.УГЛЕДНИ ЧАС У ЧЕТВРТОМ РАЗРЕДУ

             Учитељица Милина Перић, 06.12.2017. године, одржала је угледни час из предмета Природа и друштво. Наставна јединица је била ,,Груписање биљака и животиња". На другачији, интересантнији начин, користећи различите наставне методе и корелацију са више наставних предмета, ученици су утврдили знања из задате области. Час је био интересантан и поучан како за ученике, тако и за наставнике који су присуствовали часу. 
 
 
  

ИНТЕГРАЦИЈА, КОРЕЛАЦИЈА, ЗАНИМАЦИЈА
 
       У Основној школи ,,Јелица Милошевић" у Сопоту, 01.12.2017. године, одржан је семинар под називом ,,Интеграција, корелација и занимација". Аутори семинара су биле учитељице Луција Тасић и Лидија Виденовић.
          Семинару су присуствовали Наставници предметне и разредне наставе, а из наше школе присуствовало је осмора наставника.
СТРУЧНА ТРИБИНА У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

 
        “Играње улога у функцији развијања знања и животних вештина деце/ученика“, је назив трибине коју је организовало  Друштво учитеља из Смедеревске Паланке за просветне раднике. 
Аутори/ реализатори трибине су  били мр Снежана Милошевић Јешић и учитељицаЛуција Тасић.
        Трибина је одржана, 02.11.2017. године, у великој сали СО Паланка пред више од 180 учитеља, васпитача и наставника предметне наставе.
        Из наше школе присуствовало је петоро наставника.